Kontakta oss

Om du vill veta mer om mopsar eller är intresserad av en valp från oss, är du varmt välkommen att kontakta oss!


Den som har hittat rasen i sitt liv älskar att prata om sin ras, och det gör vi också. Vi svarar gärna på frågor och funderingar om mops, och berättar gärna vad du som är intresserad av rasen bör tänka på inför köpet. Vi uppskattar en tidig kontakt med våra valpköpare, för att vi ska kunna lära känna er och på så sätt kunna utvärdera vilken valp som skulle kunna passa i just er familj.


Ni får gärna ha önskemål om valp, men vi som lever med valparna dygnet runt försöker gärna para ihop rätt valp med rätt person. Även om de alla tillhör samma ras, finns det ändå små skillnader i personlighet. Vissa är mer livliga eller nyfikna än andra, och vi vill gärna veta vad våra valpköpare söker för egenskaper i sin valp.


Om du är intresserad av att köpa en valp från oss vill vi gärna att du ringer eller skickar ett mail till oss, och berättar lite om dig själv och vilket typ av liv du kan erbjuda en hund. Vi vill gärna veta att du till exempel inte kommer att lämna hunden ensam flera timmar om dagen. Mopsar älskar sällskap, och de är inte gjorda för att vara ensamma hemma hela dagarna när ägaren jobbar.


Innan du får köpa valp av oss vill vi också träffa dig. Även de som bara vill veta mer om rasen är varmt välkommen att kontakta oss och komma förbi på en fika för att träffa våra underbara hundar!


Telefon: 070 88430994
E-post: kennel@chabasses.se